Batteribyte

Batteribyte

Äger du en klocka som har slutat att fungera? Då kan det vara dags att byta batteriet! Kom in till oss som auktoriserad urmakare så hjälper vi dig med ditt batteribyte!

Vi byter batterier på alla klockor!

Att byta batteri går ofta fort hos oss då vi oftast byter batteri omgående. På vissa klockmodeller kan det ta lite längre tid att göra det på, så som exempelvis exklusiva lyxvarumärken eller vissa digitala klockor och guldklockor, alternativt om även ett trycktest ska utföras,  men det är oftast klart inom en dag eller någon timma. Vanliga standardklockor byter vi batterierna på omgående och ofta medan ni står och väntar vid kassadisken. Vi avråder från att man byter batteri själv, det bör göras av en urmakare som har rätt kompetens och verktyg så att batteribytet säkerställer kvalitén och att inget går sönder i klockan. Ska du göra ett batteribyte så kan det även vara smart att passa på att få klockan putsad och rengjord. Då ser du även till att klockan blir snygg och fin. Du även se till att trycktesta din klocka hos oss för att se till att den håller tätt.

Gör ditt batteribyte hos oss på Klockmaster!

Behöver du byta ditt klockbatteri, eller har frågor om batteribyten, ring gärna oss eller kom in till vår butik i Skärholmens centrum!