Klockreparation

Klockreparation

Det kan lätt hända att oturen är framme och att ens klocka går sönder av en olycka. Hos oss på Klockmaster Skärholmen kan du få hjälp med att reparera din klocka. Vi hjälper dig med allt från att byta ut glas till reparation av länkar och armband, alternativt en fullständig service av hela din klocka.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av reparationer, stora som små. Vi utför bland annat polering av din klocka och armband, byte av glas, reparation eller utbyte av armband och länkar, byte av urverk, byte av armbandsstift, rengöring och smörjning av urverk samt förkortning av länkar och armband. Mindre reparationer som byte av glas eller armband går oftast att göra på plats samma dag. Krävs det en större reparation av klockan i form av en fullservice kan det ta några arbetsdagar.

Har du några frågor om klockreparation så ring oss

Behöver din klocka repareras och du har funderingar om vad som behövs göras och hur mycket en reparation skulle kosta så kan du alltid ringa oss och få en estimerad prisuppgift. Oavsett typ av reparation så gör vi det enkelt för dig. Antingen kan vi reparera den på plats samma dag, eller så lämnar du in den och kommer tillbaka och hämtar den sen när reparationen är färdig!

Vi erbjuder prisförslag utan kostnad. Skulle det inte vara intressant
med en reparation efter avslutad undersökning så kan ni bara hämta ut er
klocka.